Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που αναφέρονται σε αυτό το blog,
και στους ιδιοκτήτες-παραγωγούς. Η online θέαση των ταινιών από αυτό το blog, γίνεται ΜΟΝΟ για ενημερωτικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς. Εάν κάποια ταινία σας αρέσει και επιθυμείτε να την έχετε στην ταινιοθήκη σας, θα πρέπει να προμηθευτείτε το επίσημο DVD από την αγορά.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ταινίες προσφέρονται μόνο για προσωπική προβολή

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ - Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ


Ο τζόγος πάντα συνέπαιρνε τους καουμπόυς στην Αγρια Δύση αλλά συχνά ήταν η αφορμη για τους ομηρικούς καυγάδες στα σαλούν, κάτι που ασφαλώς αποτελούσε τροχοπέδη στη προσπάθεια για περισσότερο πολιτισμό.

Η εμφάνιση του "ληστή με το ένα χέρι" θα είναι το τέλος για τους "επαγγελματίες" παίκτες και ο Λούκυ-Λουκ θα κληθεί να βάλει το χεράκι του ακόμα μια φορά. Το Λας Βέγκας είναι μια από τις κορωνίδες της σύγχρονης Αμερικής και μια από τις σημαίες του πολιτισμένου κόσμου. Σίγουρα οφείλουν πολλά στον Λούκυ Λουκ.Guest star : Λουι ντε Φινές στο ρόλο του κακού επαγγελματία παίκτη.

Ο Λούκυ Λουκ είναι κόμικ, δημιούργημα του Βέλγου Morris. Γνώρισε την περίοδο της μεγαλύτερης ακμής του κατά την εποχή που σεναριογράφος του ήταν ο Ρενέ Γκοσινί. Η ιστορία τοποθετείται στην Δύση των ΗΠΑ (Far-West) κατά την περίοδο του 19ου αιώνα, αμέσως μετά την λήξη του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου με πρωταγωνιστή τον Λούκυ Λουκ, ένα "φτωχό και μόνο καουμπόι". Μαζί με τον Αστερίξ και τον Τεντέν είναι από τα πιο εμπορικά και διάσημα κόμικ στην Ευρώπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: